Daniël Nijenhuis

Voltooide in 1994 de School voor Journalistiek, richting Televisie. Studeerde ook in Bordeaux en liep stage bij NOS-correspondent Saskia Dekkers in Parijs. Werkte voor het NOS-Journaal, de KRO en de IKON. Daniël richtte in 2000, samen met cameravrouw Léontine Lamers, Beeldtaal op. Hij maakte vele wervende documentaire films. Hij creëert een doelgerichte, creatieve sfeer in het team waardoor de kwaliteiten van de verschillende makers tot hun recht komen in elke  filmproductie.

Arnold Bomhof

Arnold Bomhof studeerde Kunst en Techniek aan de Saxion Hogeschool. Hij maakte al vroeg kennis met het vak, want zijn vader is filmer/editor. In 2006 liep Arnold een hele goede stage bij Beeldtaal. Na editing-ervaring in Hilversum te hebben opgedaan werkt Arnold sinds september 2008 full time bij Beeldtaal. Hij houdt van vlotte montages.  Arnold zorgt dat het beeld en het inhoudelijke verhaal naadloos aansluiten en heeft een goed gevoel voor ritme. Doet ook de kleurcorrectie.

Lukas brouwer

Met zijn originele werk maakt hij de films van Beeldtaal nog mooier. Lukas is nu trouwens even op wereldreis. Lukas werkt sinds februari 2009 met grote regelmaat voor Beeldtaal, na een succesvolle stage. Studeerde Kunst en Techniek aan de Saxion Hogeschool in Enschede. Hij heeft laten zien dat hij kwalitatief uitstekend visueel, creatief werk kan leveren. Door zijn grondige kennis van complexe audiovisuele softwarepakketten heeft hij zich ruime creatieve vrijheid weten toe te eigenen. Die benut hij ten volle ten gunste van het eindresultaat.

Raymond Hartman

Al ruim 15 jaar levert Raymond prachtige beelden af. Eerst met name voor de omroepen. Hij filmde voor o.a. Dokument, Schatjes en De Stoel. Is helemaal thuis in de nieuwste camera-techniek. Toch gaat het Raymond om het verhaal. Het beeldverhaal. Die focus op inhoud en beeld, geeft hem zijn meerwaarde voor Beeldtaal, waar hij al sinds 2005 een vaste waarde is. Raymond is op een prettige manier aanwezig, zodat de mensen die we filmen snel op hun gemak zijn.